SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Mies poikkesi takavuosina ravintolaan. Lasi paloviinaa! hän tilaa. Ei käy, sanoo tarjoilija. Herran on otettava myös annos ruokaa. No, tuokaa sitten vaikka omena. Sen on oltava lämmin annos. No, paistakaa se omena sitten!

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
13077Rosson salaattikastike
9966Vappulohi
9788Nopea pizzapohja leivinjauheella
9692Pizza-pohja leivinjauheella
9526Hanhipaisti Hauhalan tapaan
9112Joulukalkkuna
8692Lipeäkala uunissa
8676Kuivalihavelli
7926Barbecued ribs - Grillikylki
7122Broilerilasagne


Pääsiäisen Kulitshi-pulla
Aineet 1 kg vehnäjauhoja
50 g hiivaa
2-3 dl kulutusmaitoa
10 kananmunan keltuaista
1-2 kananmunaa voiteluun
250 g sokeria
200 g suolatonta voita
100 g rusinoita
25 g konjakkia
25 g sukaatteja
3 tl raastettua sitruunankuorta tai 1 tl hienonnettua kardemummaa
1 tl sahramiuutetta
3-4 tl vaniljasokeria
1 g suolaa
Valmistus Valmistetaan taikinajuuri: 1 desilitraan kiehuvaa maitoa lisätään 100 g vehnäjauhoja sekoittaen nopeasti puukauhalla, kunnes muodostuu elastinen massa.
Hiiva liuotetaan 1 desilitraan lämpimähköä maitoa, minkä jälkeen hiivaliuos sekoitetaan 100 g vehnäjauhoja ja jätetään 10 minuutiksi seisomaan.
Kohdassa 1 ja 2 valmistetut seokset yhdistetään, peitetään liinalla ja jätetään nousemaan vähintään 1 tunniksi.
Kananmunan keltuaiset, sokeri ja suola hierotaan tasaiseksi massaksi ja vatkataan valkoiseksi.
Puolet muna-sokerivaahdosta sekoitetaan kohonneseen hiiva-jauhoseokseen, lisätään siihen vielä 250 g jauhoja, sekoitetaan hyvin ja laitetaan nousemaan vielä tunniksi. Tunnin kuluttua taikinaan lisätään loput muna-sokerivaahdosta sekä 500 g jauhoja. Taikinaa alustetaan kunnes se irtoaa käsistä.
Valmiiseen taikinaan lisätään pieninä annoksina lämmin voisula, sekoitetaan, lisätään mausteet ja konjakki, minkä jälkeen taikina laitetaan jälleen nousemaan.
Taikinan noustua se painellaan alkuperäiseen kokoonsa, siihen lisätään 2/3 osaa rusinoista ja sukaateista, jotka sitä ennen kieritellään jauhossa. Taikina laitetaan jälleen nousemaan.
Taikinan noustua se jaetaan kahteen yhtä suureen osaan ja laitetaan kahteen pyöreään vuokaan siten, että taikina täyttää enintään puolet vuoasta. Taikinan pinnalle ripotellaan loput rusinat ja sukaatit. Kun taikina on noussut 2/3 osaan vuoan tilavuudesta, se voidellaan kananmunalla ja paistetaan miedossa uuninlämmössä 45 minuuttia.
Venäjä,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät