SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Mies menee ravintolaan ja istuutuu seisovan pöydän ääreen syömään. Tarjoilija kiirehtii paikalle sanomaan: Hyvä herra, meillä on täällä pöytiä joissa voi ruokailla. Kiitos, mutta tämä pöytä sopii minulle mainiosti, mies sanoo ja jatkaa syömistään.

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
12789Rosson salaattikastike
9809Vappulohi
9747Nopea pizzapohja leivinjauheella
9639Pizza-pohja leivinjauheella
9476Hanhipaisti Hauhalan tapaan
8999Joulukalkkuna
8538Lipeäkala uunissa
8537Kuivalihavelli
7821Barbecued ribs - Grillikylki
6952Broilerilasagne


Kaalisalaatti
Aineet 250 g valkokaalia

Kastike
1 rkl seesamiöljyä
hyppysellinen suolaa
1½ rkl soijakastiketta
1 tl sokeria
Valmistus Paloittele kaali n. 3 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi ja erottele ~ kerrokset toisistaan. Keitä suuri kattilallinen vettä ja kun se kiehuu, lisää kaali. ~ Keitä 2-3 min. ja kaada vesi pois. Valuta kaali ja kaada kaalipalat kulhoon. Sekoita kastike hyvin. Kaada kastike kaalin päälle juuri ennen tarjoilua ja sekoita hyvin. Kumoa salaatti tarjoiluvadille. On tärkeää, että kastike lisätään salaattiin vasta juuri ennen tarjoilua, muuten kaali ehtii imeä liikaa suolaa ja soijan makua. Samasta syystä salaattia ei myöskään kannata sekoittaa enempää kuin mitä yhdellä aterialla syödään. Tarjoile huoneenlämpöisenä.
Kiina,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät