SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Mies poikkesi takavuosina ravintolaan. Lasi paloviinaa! hän tilaa. Ei käy, sanoo tarjoilija. Herran on otettava myös annos ruokaa. No, tuokaa sitten vaikka omena. Sen on oltava lämmin annos. No, paistakaa se omena sitten!

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
9070Rosson salaattikastike
9052Nopea pizzapohja leivinjauheella
8391Hanhipaisti Hauhalan tapaan
8291Pizza-pohja leivinjauheella
7845Joulukalkkuna
7532Lipeäkala uunissa
6857Barbecued ribs - Grillikylki
6167Uunihauki
6108Vanhan ajan Rexkakku
6108Waldorfin salaatti


Kaalisalaatti
Aineet 250 g valkokaalia

Kastike
1 rkl seesamiöljyä
hyppysellinen suolaa
1½ rkl soijakastiketta
1 tl sokeria
Valmistus Paloittele kaali n. 3 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi ja erottele ~ kerrokset toisistaan. Keitä suuri kattilallinen vettä ja kun se kiehuu, lisää kaali. ~ Keitä 2-3 min. ja kaada vesi pois. Valuta kaali ja kaada kaalipalat kulhoon. Sekoita kastike hyvin. Kaada kastike kaalin päälle juuri ennen tarjoilua ja sekoita hyvin. Kumoa salaatti tarjoiluvadille. On tärkeää, että kastike lisätään salaattiin vasta juuri ennen tarjoilua, muuten kaali ehtii imeä liikaa suolaa ja soijan makua. Samasta syystä salaattia ei myöskään kannata sekoittaa enempää kuin mitä yhdellä aterialla syödään. Tarjoile huoneenlämpöisenä.
Kiina,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät