SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Asiakas lukee ruokalistaa pystymättä tekemään päätöstään. Lopulta hän sanoo: Tuokaa minulle rapuvoileipä. Valitettavasti meillä ei nyt ole muita äyriäisiä kuin munia.

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
8196Nopea pizzapohja leivinjauheella
7712Hanhipaisti Hauhalan tapaan
7133Joulukalkkuna
6943Lipeäkala uunissa
6381Barbecued ribs - Grillikylki
6108Rosson salaattikastike
5631Vanhan ajan Rexkakku
5630Waldorfin salaatti
5604Uunihauki
5494Pizza-pohja leivinjauheella


Sampea luostarin tapaan
Aineet sampi
200 g tatteja tai herkkusieniä
perunoita
sipulia
juustoraastetta

kastike:
1tl voita
1 tl jauhoja
smetanaa
suolaa
Valmistus Puhdistettu ja huuhdeltu sampi paloitellaan, suolataan, pippuroidaan, pyöritetään jauhoissa ja ruskistetaan kevyesti pannulla. Tatit ja samoin renkaiksi leikattu sipuli ruskistetaan.

Kala laitetaan uunipannulle ja ympäröidään paistetuilla perunoilla, tateilla, sipulilla ja valellaan kastikkeella, joka on valmistettu kiehauttamalla aineet keskenään. Peitetään juustoraasteella, valellaan voisulalla ja laitetaan kuumaan uuniin 10 minuutiksi.

Tarjolle vitäessä lisätään persiljasilppua.
Jo hyvin kaukaisista ajoista sampi on eri muodoissa koristanut venäläistä pöytää. Sammesta valmistetaan kalakeittoa ja soljankaa, sitä syödään keitettynä, korppujauhossa pyöritettynä ja taikinassa paistettuna ja grillattuna. Venäläisen keittiön ylpeytenä ovat aina olleet uunissa paistetut ruoat ja ensisijassa uunissa paistettu sampi.
Venäjä,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät