SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Sotilaat istuivat ulkosalla aterioimassa. Toinen luki ruokarukouksen vanhaan malliin ennen ateriointia. - Miten sinä voit siunata tällaisen pöperön? toinen kiusasi. - En uskalla olla siunaamattakaan.

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
11411Rosson salaattikastike
9534Nopea pizzapohja leivinjauheella
9396Pizza-pohja leivinjauheella
9161Hanhipaisti Hauhalan tapaan
9018Vappulohi
8507Joulukalkkuna
8240Lipeäkala uunissa
7797Kuivalihavelli
7396Barbecued ribs - Grillikylki
6638Uunihauki


Sampea luostarin tapaan
Aineet sampi
200 g tatteja tai herkkusieniä
perunoita
sipulia
juustoraastetta

kastike:
1tl voita
1 tl jauhoja
smetanaa
suolaa
Valmistus Puhdistettu ja huuhdeltu sampi paloitellaan, suolataan, pippuroidaan, pyöritetään jauhoissa ja ruskistetaan kevyesti pannulla. Tatit ja samoin renkaiksi leikattu sipuli ruskistetaan.

Kala laitetaan uunipannulle ja ympäröidään paistetuilla perunoilla, tateilla, sipulilla ja valellaan kastikkeella, joka on valmistettu kiehauttamalla aineet keskenään. Peitetään juustoraasteella, valellaan voisulalla ja laitetaan kuumaan uuniin 10 minuutiksi.

Tarjolle vitäessä lisätään persiljasilppua.
Jo hyvin kaukaisista ajoista sampi on eri muodoissa koristanut venäläistä pöytää. Sammesta valmistetaan kalakeittoa ja soljankaa, sitä syödään keitettynä, korppujauhossa pyöritettynä ja taikinassa paistettuna ja grillattuna. Venäläisen keittiön ylpeytenä ovat aina olleet uunissa paistetut ruoat ja ensisijassa uunissa paistettu sampi.
Venäjä,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät