SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Asiakas tutki ruokalistaa: Luulen, että otan porsasta. Mutta siinä ei saa olla liikaa rasvaa. Eikä liikaa suolaa. Mutta ei se mautonkaan saa olla. Sitten se ei saa olla liian kypsää, muttei raakaakaan. Hyvä on, sanoi tarjoilija, ja mihin veriryhmään sen porsaan täytyy kuulua?

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
13077Rosson salaattikastike
9966Vappulohi
9789Nopea pizzapohja leivinjauheella
9692Pizza-pohja leivinjauheella
9526Hanhipaisti Hauhalan tapaan
9112Joulukalkkuna
8692Lipeäkala uunissa
8676Kuivalihavelli
7926Barbecued ribs - Grillikylki
7122Broilerilasagne


Siansorkat Nagyszakacsin tapaan
Aineet 2 keskisuurta siansorkkaa luilla
400 g suurehkoa papuja
200 g punasipuleita
10 g suolaa
200 g makkaraa
jauhettua kirsikkapaprikaa
1 kg tynnyrissä kypsennettyä hapankaalia
4 dl öljyä
1 dl smetanaa
jauhettua pippuria
maustepaprikaa
1 valkosipulin kynsi
Valmistus Pavut laitetaan veteen turpoamaan. Siansorkat puhdistetaan, karvat poltetaan pois, sorkat pestään huolellisesti, suolataan ja annetaan seistä suolassa tunnin ajan. Hapankaalin suolaisuus tarkastetaan ja jos se on liian suolaista, se huuhdellaan sopivaksi. Siansorkat laitetaan kuumankestävään astiaan, jonka pohjalle kaadetaan vähän vettä, viereen laitetaan yksi sipuli, jonka kanssa sorkat saavat hautua kannen alla puolipehmeiksi. Hienonnettu punasipuli paahdetaan öljyssä kullankeltaiseksi, maustetaan paprikalla ja siihen lisätään hieman vettä. Liotetut pavut suolataan, maustetaan pippurilla, kirsikkapaprikalla ja valkosipulimurskalla. Papu-mausteseos lisätään sipuliin. Tämän jälkeen lisätään valutettu hapankaali, päälle asetellaan esipaahdettu siansorkat, viiteen osaan paloitellut makkarat ja ruoan annetaan kypsyä. Tarjottaessa siansorkat nostetaan kaalin päältä. Kun luut on poistettu, sorkat viipaloidaan ja päälle kaadetaan papu-kaaliseos, ruoka valellaan smetanalla ja koristellaan makkaralla.
Kansainvälinen keittiö, Unkari,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät