SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Kapteenille oli tullut valituksia, että ruoka oli kehnoa. Hän asteli keittiölle ja maistoi sitä: - Ei tässä keitossa ainakaan mitään vikaa ole, kapteeni totesi kersantille. - Se onkin kahvia, herra kapteeni.

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
10929Rosson salaattikastike
9441Nopea pizzapohja leivinjauheella
9292Pizza-pohja leivinjauheella
8977Hanhipaisti Hauhalan tapaan
8689Vappulohi
8376Joulukalkkuna
8116Lipeäkala uunissa
7401Kuivalihavelli
7275Barbecued ribs - Grillikylki
6529Uunihauki


Poltetut mantelit
Aineet 200 g sokeria
4 rkl vettä
150 g kokonaisia, kuorittuja manteleita
1 rkl inkivääriä tai kanelia

Valmistus Sulata sokeri 2 rkl:aan vettä. Mausteet ja mantelit pannaan sekaan ja vesi saa hiljalleen kiehua kuiviin. Varo polttamasta sokeria! Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Lisää loput vedestä ja nosta kattila uudelleen liedelle. Manteleita on koko ajan hämmennettävä miedolla lämmöllä. Kun liemi on toisen kerran kiehunut kuiviin, manteleita hämmennetään jatkuvasti liedellä, kunnes ne alkavat paukkua ja sokeri on tarttunut niiden ympärille. Mantelit kaadetaan kulhoon ja niitä sekoitetaan etteivät ne jäähtyessään tartu toisiinsa. Keskity manteleiden valmistukseen, sillä ne palavat helposti!
Makeiset,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät