SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Kokki opetti apulaistaan: Ensin otetaan 2/3 vettä, sitten 2/3 maitoa... Mutta eihän se voi pitää paikkaansa. Siitä tulee 4/3! Kyllä se pitää. Minä käytän isoa kattilaa.

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
8987Nopea pizzapohja leivinjauheella
8802Rosson salaattikastike
8314Hanhipaisti Hauhalan tapaan
7944Pizza-pohja leivinjauheella
7764Joulukalkkuna
7468Lipeäkala uunissa
6801Barbecued ribs - Grillikylki
6076Uunihauki
6059Waldorfin salaatti
6058Vanhan ajan Rexkakku


Joulukinkku
Aineet Kinkku

Sinappia
Korppujauhoja

Koristeeksi:
Luumuja, herkkukurkkuja, herneitä, ja mandariininlohkoja.
Valmistus Valmistele kinkku pakkauksen ohjeen mukaan ( sulata tarpeeksi aikaisin jos paistat pakastekinkun ).Tuore kinkku on valmis paistettavaksi kun pyyhit pinnan kuivaksi. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle nahkapuoli ylöspäin kaada reilusti vettä pellille ettei, valuva rasva tartu kiinni. Pistä paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan tarkista ettei mittari ota luuhun kiinni. Kypsennä kinkku 100 asteessa, silloin siitä tulee mehevä. Kun mittari näyttää 75-80 astetta, on kinkku kypsä. Poista hieman jäähtyneestä kinkusta nahka. Levitä pinnalle sinappia ja siivilöi korppujauhoja. Koristele vetämällä viiltoja kinkun pintaan niin että niistä muodostuu pieniä neliöitä. Kuorruta kinkku uunissa 250 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea (10-15 minuuttia). Leikkaa paperista kinkulle koriste ja sido se silkkinauhalla kauniisti kiinni kinkun "häntäpäähän ". Laita samalle vadille luumuja, herkkukurkkuja, vihreitä herneitä ja mandariininlohkoja syötäviksi koristeiksi.
Liharuoka, Joulu,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät