SUPERKOKKI - Herkkupaketti portaali

Päivän vitsi
Mies poikkesi takavuosina ravintolaan. Lasi paloviinaa! hän tilaa. Ei käy, sanoo tarjoilija. Herran on otettava myös annos ruokaa. No, tuokaa sitten vaikka omena. Sen on oltava lämmin annos. No, paistakaa se omena sitten!

10 Luetuinta reseptiä
KatsottuNimi
10660Rosson salaattikastike
9394Nopea pizzapohja leivinjauheella
9238Pizza-pohja leivinjauheella
8888Hanhipaisti Hauhalan tapaan
8403Vappulohi
8308Joulukalkkuna
8044Lipeäkala uunissa
7254Kuivalihavelli
7224Barbecued ribs - Grillikylki
6489Uunihauki


Lihakeitto 2
Aineet 800 g luullista naudan lapaa
8 isoa perunaa
6 maustepippuria
2 isoa porkkanaa
1 sipuli
2 tl tilliä
lanttua
1½ tl suolaa
Valmistus Laita liha kiehumaan kylmään veteen, jos haluat makua itse lihaan. Jos haluat maukkaan liemen, niin laita liha kiehuvaan veteen. Jos halutaan kumpaankin maku, niin liha kannattaa laittaa haaleaan veteen. Kun liha alkaa kiehua, poista vaahto. Lisää vasta sitten suola ja mausteet. Sipuli kannattaa laittaa kokonaisena, jotta sen saa ennen tarjoilua pois. Anna kiehua noin kaksi tuntia, jäähdytä, poista liemen pinnalta rasva ja lopuksi paloittele. Lisää liemeen kuoritut ja paloitellut perunat. Lisää mukaan tilli. Anna kiehua noin puoli tuntia. Ruoan kanssa sopii erinomaisesti herkullinen karvialainen kakko, eli kauraleipä.
Keitot,

Share Share Share

Laadukkaat kotisivut ammattilaiselta!
Sananlaskut ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Aforismit ohjelmisto Windows puhelimeesi!
Nimipäivä


Työkalut
Lämpötilamuunnin

Painoindeksilaskuri


RUUANLAITTO-OHJEITA
Viinerin teko
Hunajakarkit
Mämmi
Appelsiinirahka
Pizza
Pyttipannu
Tonnikalamunakas
Kakun teko-ohje
Lasagne
Puuron teko
Sienikastike-pihvit
Etusivu Etusivulle Tapahtumakalenteri Kontaktihaku Ohjelmisto Mainonta Yhteistyö Suosituimmat Satunnaisresepti Reseptihaku Casamedia Palaute Julkkisten reseptit Reseptiryhmät Etusivulle Kirjaudu ulos Palaute Linkit Oma keittokirja Kuvat Lisää resepti Linkit Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Linkit Anna palautetta Lisää suosikkeihin Lataa näytönsäästäjä Tapahtumat Kuvat Reseptit Käyttäjät